Update creatieve projecten

Het afgelopen jaar heb ik nu en dan een dag in de studio doorgebracht met voormalige bandmaat Theo Nap, om een nieuw Nederlandstalig soloalbum op te nemen. Daar gaan we dit jaar rustig mee verder, in de hoop dat er ten slotte tien à twaalf fijne liedjes uit de computer rollen. Het proces – na vele jaren weer wat aanklooien in de studio – stemt alvast erg vrolijk.

Intussen heb ik mijn nieuwe roman laten lezen aan verschillende mensen die iets van boeken weten, en na wat constructieve gesprekken besloten dat het allemaal vrij veel is, dat er nog wel wat uit kan worden gesloopt. Het nieuwste plan is er toch een verhalenbundel van te maken, die dan waarschijnlijk in combinatie met de liedjes zal verschijnen. Thematisch is er sowieso veel overlap.

Enfin, genoeg om me in 2022 weer van de straat te houden dus. Wordt vervolgd.

Advertentie

2 gedachten over “Update creatieve projecten

  1. leuk Rick, ik had er nog naar willen vragen zondag, maar dat kwam er niet van. Ben benieuwd. Heb je een voorschot?
    vr gr Dieneke

    ________________________________

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s