Beroerdste filmjaar ooit?

Als freelancer heb ik gelukkig nog genoeg te doen dit jaar, maar raar is het natuurlijk wel: bijna niks leuks in de bioscoop, amper persvoorstellingen of festivalbezoeken, en alle interviews via Skype of Zoom.

Op het Nederlands Filmfestival mocht ik een twee uur durende masterclass presenteren met production designer Robert Stromberg (Oscars voor Avatar en Alice in Wonderland). Vanachter de laptop, vanuit een kleedkamer van de Stadsschouwburg. Was leuk en boeiend, maar volgend jaar toch hopelijk weer gewoon in een zaal.

Andere fijne klus: ik ben (semi) vaste gast in een nieuwe podcastserie van de EO over bijbelse verwijzingen in kunst. Als filmexpert van dienst mag ik praten over het werk van de Coen Brothers, Scorsese, Malick en andere helden. Vanaf januari te horen, later meer.

Wat recente stukken voor VPRO Cinema:

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s