Verdwaald in Ponoka

Mijn zus Marian is vorige week afgereisd naar Ponoka, het Canadese plaatsje waar we zijn opgegroeid, en heeft daar ruim 1200 foto’s gemaakt voor mijn nieuwe project: een portret van Ponoka in foto’s, verhalen en liedjes. Uiteraard zullen niet al die foto’s worden gebruikt, maar er valt hoe dan ook genoeg te kiezen.

Naast de foto’s zijn ook de verhalen af, en aan de liedjes (die samen het nieuwe album van Ponoka – de band dus – vormen) wordt gewerkt. Hopelijk verschijnt het geheel rond mei 2013. Later meer over ‘Verdwaald in Ponoka’.

Advertentie

2 gedachten over “Verdwaald in Ponoka

  1. Prachtige foto.. en dan zijn er dus nog 1200 van dit soort mooie plaatjes?! Wordt lastig kiezen, of er komt gewoon een vervolg! 😉 -Margreet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s