Comic-Con

Dinsdag vertrek ik naar San Diego voor Comic-Con, ’s werelds grootste geek-evenement. Het vijfdaagse festijn begon zo’n veertig jaar geleden als bescheiden ruilbeurs voor stripliefhebbers, maar is inmiddels uitgegroeid tot mega-evenement met – naast strips – presentaties van nieuwe actie- en fantasyfilms, tv-series, games, etc.

Voor Cinema.nl zal ik een dagelijks blog bijhouden, voor de VPRO Gids een reportage maken, en daarnaast zal ik diverse film- en tv-makers interviewen – als het meezit o.a. Tarantino en de makers van Breaking Bad.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s