Zingen in Zalk

Fotograaf/filmer Eljee Bergwerff vroeg mij twee liedjes te spelen voor een sympathiek project van hem: de Zalker Sessions. Ik koos voor de traditional It is Well With My Soul en een lome versie van mijn liedje 1996. Die laatste volgt nog, zie hier het eerste filmpje.


Zie voor meer info www.zalkersessions.com.

Advertentie

Een gedachte over “Zingen in Zalk

  1. Een heel geslaagde (low-budget) opname lijkt mij. Ik zie veelvuldig clipjes waar heel veel geld aan is gespendeerd en toch minder aansprekend zijn. Hopelijk gaan de Zalker sessies nog eens uitgroeien tot een heus begrip. Tot het niveau twee-meter of wellicht nog hoger (John Peel)? Dan staat Zalk echt op de kaart en is er meer vermeldingswaard dan alleen mevrouw Klazien. 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s