Kunststof terugluisteren

Zo. Leuk gesprek gehad met Frénk van der Linden in Kunststof. Niet altijd even makkelijk, maar dat had ik ook niet verwacht. Je vraagt er natuurlijk zelf om, met zo’n onderwerp. Wie er een uurtje voor over heeft kan de uitzending hier terugluisteren.

En meteen nog maar wat reclame: wie benieuwd is naar Nineve kan boek + cd hier bestellen. Maar je kunt er natuurlijk ook naar vragen bij je plaatselijke boekhandelaar – wordt die misschien ook weer getriggerd.

Advertentie

3 gedachten over “Kunststof terugluisteren

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s